Het tamboerkorps van het fanfarekorps Ons Genoegen werd opgericht in 1950. Op dat moment bestond de groep uit 4 slagwerkers. In 1954 nam Arnold Pastoors de stok over van Gert Koppers en is tot 1989  instructeur geweest van de tamboers. Arnold was de laatste jaren een gevreesd instructeur voor vele andere korpsen in Nederland, hij had dan ook de bijnaam De Zwarte Panter.

Arnold Pastoors heeft vanaf zijn overname in 1954 ongekend veel successen gekend  met het tamboerkorps. Onder zijn leiding is het tamboerkorps 32 keer op concours geweest, daarvan zijn  20 eerste prijzen behaald waarvan 11 met onderscheiding van de jury. De tamboers hebben van al deze concoursen 12 keer deel genomen aan het  topconcours op verschillende locatie’s in Nederland. Van deze 12 deelnames wisten de mannen van Arnold 6 keer kampioen te worden. 3 keer behaalden zij de tweede plaats en 1 maal de 3e, 4e en 5e plaats.

Doordat het instrumentarium van een tamboergroep tegenwoordig is uitgebreid met veel melodieuze en mallet instrumenten, spreekt men niet meer van een tamboerkorps, maar van een slagwerkgroep.

De tamboers kort voor het concours in Klarenbeek op een generale repetitie in 1951. Men behaalde toen een eerste prijs met 37 punten in de tweede afdeling met het nummer de stokkenmars.

De tamboers marcherend door de straten van Millingen in de 60er jaren.

De slagwerkgroep tijdens een carnavalsoptocht in Millingen aan de Rijn in de jaren 90.

Slagwerkgroep anno 2012